swMenuFree

Агенда за државен натпревар 2011 - почетничка група

Почетничка група за средношколци

Алгоритамски вештини - олимписка група
 ученициментори
13.05.2011 год.
до 9:45 Пристигнување на учениците и нивните ментори во просториите на Семос Едукација
9:45 - 9:55 Сместување на учениците во комп. лаборатории  
10:00 - 13:00 Тек на натпреварот  
локација: Семос Едукација, Скопје
13:00 - 13:35 Ручек (Семос Едукација)
13:40 - 14:00 Објавување на резултатите и евентуални приговори  
14:30 Превоз на учениците -победници до Кавадарци  
17:10 - 17:45 Сместување на учениците  
локација: ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци  
20:30 Слободна вечер за учениците Свечена вечера
14.05.2011 год.
10:00 - 12:00 Решавање на задачи  
локација: ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци  
12:15 Презентација на најдобрите проекти
локација: ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци
13:15 - 14:00 Ручек за учесниците
локација: ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци
14:30 Официјална церемонија за прогласување на победниците и затворање на натпреварот
локација: ООУ „Страшо Пинџур“ - Кавадарци

 

*Учениците и нивните ментори се должни да се појават на местото на натпреварот. Тоа значи дека учениците надвор од Скопје се должни да допатуваат во Скопје, а утредента (доколку се во победниците) да отпатуваат од Кавадарци. За нив, на нивно барање, ЗИМ ќе обезбеди превоз до Кавадарци, по завршувањето на натпреварот. Учениците и нивните ментори од Скопје, доколку влезат во победниците се должни да допатуваат во Кавадарци.

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.