swMenuFree

Новости

ИОИ 2019 во Баку, Азербејџан

Од 04.08.2019 до 11.08.2019 во Баку, Азербејџан, се одржа 31-вата по ред Интернационална Олимпијада по Информатика (ИОИ 2019).

Повеќе...

Нов голем успех на ИОИ 2019

Две бронзи за македонскиот тим на ИОИ 2019!

Повеќе...

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.