swMenuFree

Регионален натпревар

XXVII Регионален натпревар 02-03.03.2019

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


 

© 2009-2019 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.