swMenuFree

Државен натпревар

XXXII Државен натпревар по информатика, 19 - 21.03.2021

Агенда на Државниот натпревар 2021

Листа на поканети учесници на Државниот натпревар 2021

Конечни резултати од Државниот натпревар 2021

 

© 2009-2021 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.